FRANŠIZĖ - kaip tapti sėkmingo verslo savininku? (pilna mokymų vaizdo medžiaga)

2011 03 31 @ 11:08  ›  Kategorijos: Pradedantiems verslą, Švietimas ir verslas

Mokymus sudaro du seminarai, kuriuose bandoma atsakyti į klausimus:

1. Franšizavimo verslo modelis – kas tai?

Norite sėkmingai įsigyti ar parduoti franšizę? To padaryti nepavyks be pačių būtiniausių žinių apie šį verslo modelį. Šioje seminaro dalyje sužinosite, kas yra franšizė ir kuo franšizavimo verslo modelis skiriasi nuo kitų. Susipažinsite su franšizės sistemų įvairove, franšizės davėjų ir gavėjų santykių pobūdžiu.Mokymų vedėjai mielai atsakys į visus jūsų klausimus ir pasidalins savo patirtimi šioje srityje.

2. Noriu įsigyti franšizę – kaip tai teisingai padaryti?

Konkretūs žingsniai, reikalingi sėkmingam franšizės įsigijimui, dažnam verslininkui vis dar yra paslaptis. Metas ją atskleisti!Šioje mokymų dalyje sužinosite, kaip vertinamas franšizės gavėjo potencialas bei vykdoma franšizių atranka, gausite žinių, reikalingų norint pasirinkti geriausią franšizę. Ekspertai su Jumis pasidalins didele savo patirtimi ir papasakos, kodėl franšizė yrapuikus būdas pradėti nuosavą verslą.

Mokymai skirti Jums, jei:

  • Norite pradėti verslą franšizės pagrindu;
  • Ieškote savo verslo plėtros galimybių įsiliejant į didesnius franšizės tinklus;
  • Siekiate investuoti į franšizės tinklų plėtrą;
  • Norite pakeisti samdomą darbą į nuosavą verslą;
  • Tiesiog domitės šiuo sparčiausiu verslo plėtros būdu.

Kodėl verta peržiūrėti šiuos mokymus?

Sėkmingam verslui būtinos geros žinios apie pasirinktą verslo modelį. Šie mokymai – neeilinė galimybė šias žinias pagilinti ar įgyti naujų. Tik čia Jūs išsamiai susipažinsite su pagrindiniais franšizės principais bei jos tinklų įvairove, galėsite išgirsti sėkmingiausių pasaulio franšizių istorijas ar užduoti rūpimus klausimus geriausiems šios srities konsultantams ir gauti patikimus bei išsamius jų atsakymus.

Jei svarstote galimybę pradėti nuosavą verslą, šių mokymų metu sužinosite, kaip tai padaryti įsigijant franšizę. Ekspertai jus supažindins su galimomis tokio verslo rizikomis, papasakos, į ką reikia ypačatkreipti dėmesį prieš įsigijant franšizę. Sužinosite, kaip ir kur reikia ieškoti parduodamų franšizių, kaip jas vertinti, kaip derėtis su franšizės davėjais, į ką atkreipti dėmesį sudarant franšizės sutartį.

Žiūrėti vaizdo medžiagą Youtube puslapyje

Kiekvienam mokymų dalyviui padovanosime po dvi knygas apie franšizavimą – prieš dvejus metus išleistą „FRANŠIZĖS ŽINYNĄ“ ir ką tik pasirodžiusią knygą „FRANŠIZĖS ĮSIGIJIMASGREITKELIS Į SĖKMĘ“.

Šaltinis: Manager.LT Akademija


Komentarai

Komentarų nėra.

Palikti komentarą